Raak geïnspireerd door onze projecten

Bekijk onze T&T Overkappingbouw projecten

De wereld van exclusieve tuinen

T&T Overkappingbouw richt zich volledig op exclusieve maatwerk overkappingen, veranda’s, tuinhuizen en schuren op maat. Ons bedrijf is ontstaan vanuit onze onderneming T&T Sierbestrating

Aangenaam, wij zijn Tom en Thomas, gedreven ondernemers met passie voor het buitenleven. We werken graag met onze handen, zijn gedetailleerd, perfectionistisch en houden van aanpakken.

We laten u op onze projectpagina van T&T Overkappingbouw hoofdzakelijk foto’s zien van houtbouw projecten.

Wij werken met Douglas hout en Eikenhout en realiseren met ons gereedschap de meest prachtige overkappingen, veranda’s, pergola’s en tuinhuizen op maat.

Overkapping Hillegom

Uw droomtuin op maat

Bezoek T&T Sierbestating

Soms vinden we het leuk om een project van T&T Sierbestrating tussendoor aan u te laten zien. Gewoon omdat we daar trots op zijn en staan voor kwaliteit en vakmanschap. Bel ons gerust wanneer u een complete tuin make-over wenst. Wij denken graag met u mee over het complete plaatje.

Bent u van plan om sierbestrating te laten leggen in uw tuin en op zoek naar een vakkundige stratenmaker voor het leggen van sierbestrating van (GEO) keramische tegels, betontegels, klinkers of natuursteen?

Wij hebben ruime ervaring in het leggen van alle soorten sierbestrating. Hierdoor houden wij ook rekening met de juiste verwerking van sierbestrating en het creëren van de juiste ondergrond.

Bent u benieuwd naar onze sierbestrating projecten?

Bezoek dan onze website T&T Sierbestrating/projecten.

Aanbouwoverkapping met lichtstraat