Tuinoverkapping Bennebroek

T&T Sierbestrating

Tuinoverkapping Bennebroek

T&T Overkappingbouw heeft in Bennebroek een overkapping in de tuin op maat gemaakt. Wij hebben met ons tekenprogramma de overkapping 3d getekend en met de bewoners overlegd over de indeling en materialen. Er stond al een schuur in de hoek. Daar is de overkapping aan bevestigd. Het dak van bitumen is volledig doorgetrokken over de schuur en overkapping, wat zorgt voor één strak geheel.

Tijdens de bouw van de overkapping op maat is rekening gehouden met de benodigde voorbereidingen. Een uitstekende fundering, ook benodigd voor de tegels in de tuin. We hebben gezorgd voor een aansluiting voor wandverlichting en keramische tuintegels hebben wij onder de overkapping en als looppad in de tuin gelegd. De overkapping heeft aan de buitenkant een pergola, waar een druif tegenaan kan groeien. Het eindresultaat is prachtig en voor de bewoners met kinderen ideaal.

De bewoners hebben een prachtige overkapping op maat en kunnen hun elektrische fietsen onder de overkapping opladen. De verlichting gaat automatisch aan wanneer je onder de overkapping staat en kan tevens geschakeld worden op een kloktijd. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse om een overkapping op maat te laten ontwerpen en bouwen door T&T Overkappingbouw? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.