T&T Overkappingbouw is dé overkapping
tuin specialist in de omgeving

Dé specialist in een terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping zorgt voor een aangename ruimte in uw tuin waar u het hele jaar door in de buitenlucht van kunt genieten. Een terrasoverkapping op maat kan fungeren als overdekte zitruimte, extra kamer voor gezellige bijeenkomsten met familie en vrienden. Daarnaast zorgt een terrasoverkapping voor beschutting, ideaal voor kinderen om in te spelen, te relaxen en even helemaal tot rust te komen.

Met een terrasoverkapping op maat vergroten wij uw woonoppervlakte. Het is mogelijk om de terrasoverkapping direct aan uw woning te laten maken, of vrijstaand op te laten bouwen, wanneer u meer ruimte heeft in uw tuin.

Met een gecombineerde overkapping slaat u twee vliegen in één klap. Een combinatie overkapping bestaat namelijk uit een tuinhuis en overkapping in één.

Overkapping tegen woning maken

Altijd op maat.

Elke overkapping die wij realiseren is volledig voor u op maat gemaakt.

U heeft bij T&T Overkappingbouw een ruime keuze uit een aantal standaard modellen, zodat u gevoel krijgt bij de uitstraling en functionaliteiten van uw aanstaande overkapping. Wij zorgen tijdens een persoonlijk gesprek dat uw terrasoverkapping wordt ingemeten en gaan vervolgens aan de slag met het tekenen van de schetsen, volledig op basis van uw wensen en situatie.

T&T Overkappingbouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van overkappingen, tuinhuizen, veranda’s en pergola’s. Dit is ontstaan tijdens het realiseren van exclusieve tuinen door de jaren heen. Kijk ook eens rond op T&T Sierbestrating voor een impressie en reeds gerealiseerde projecten.

Wij helpen u met veel plezier bij het maken van de juiste keuzes wat betreft:

· het soort hout
· de afwerking en de mate van aftimmering (open of dicht)
· de hoeveelheid wanden (en openingen)
· het gebruik van glas en glazen schuifwanden
· het type dak
· de verlichting in en rondom de overkapping

Voor overkappingen inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Afspraak maken.

Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek om uw wensen voor een overkapping op maat te bespreken. 

Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek om uw wensen voor een overkapping op maat te bespreken. 

Tijdens het eerste contact inventariseren wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden bij u op locatie. Daarna maken wij een offerte om uw overkapping te realiseren. Als u akkoord gaat met ons voorstel plannen wij de werkzaamheden in en geven u een overzichtelijke planning en doorlooptijd.

Met ruim 10 jaar ervaring in tuinhout en al jaren ervaring in het maken, ontwerpen en plaatsen van tuin overkappingen op maat zijn wij vakkundig en professioneel. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.