Uw specialist voor een tuinhuis op maat

Tuinhuis op maat laten maken

T&T Overkapping bouw realiseert blokhutten en tuinhuizen op maat. Ons portfolio bestaat uit verschillende projectvoorbeelden. Wij kunnen al deze modellen op maat maken en aanpassen naar uw wensen.

Wij ontwerpen uw tuinhuis en produceren deze vervolgens grotendeels in onze werkplaats. Op deze manier kunnen wij een groot gedeelte van het project al voorbereiden. Uw tuinhuis bouwen wij op de dag zelf bij u op in de tuin.

Voor het laten maken van een tuinhuis of blokhut op maat bent u bij T&T Overkapping bouw aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring als timmermannen en een passie voor hout.

Sfeerverlichting in de tuin

Altijd op maat.

Een geïsoleerd tuinhuis op maat biedt oneindig veel mogelijkheden

Een tuinhuis op maat laten maken door T&T Overkapping bouw is een waardevolle investering in uw tuin. Woont u aan het water, of heeft u de ruimte om extra vierkante meters te realiseren in uw tuin? 

Overweeg een geïsoleerd tuinhuis op maat en geniet niet alleen van de rijke uitstraling en luxe van extra opbergruimte. Zeker wanneer het tuinhuis geïsoleerd is en voorzien van elektra en verwarming creëert u een fantastische leefruimte, familieverblijf of werkplek in uw tuin. In uw tuinhuis op maat kunt u heerlijk afgezonderd werken, of juist tijd doorbrengen met uw familie en vrienden met het idee dat u op vakantie bent. Een geïsoleerd tuinhuis, met verwarming en elektra is een rijke toevoeging aan uw woning.

Uw waardevolle gereedschappen kunt u in uw tuinhuis droog en veilig opgeborgen. Mocht u uw tuinhuis inrichten als zitgedeelte dan kunt u daar het gehele jaar door van genieten. Met een prachtige loungeset en heaters zit u comfortabel droog en kunt u onvergetelijke avonden beleven.

Overkapping Heemstede

Afspraak maken.

Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek om uw wensen voor een tuinhuis op maat te bespreken. 

Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek om uw wensen voor een tuinhuis op maat te bespreken. 

Tijdens het eerste contact inventariseren wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden bij u thuis. Daarna maken wij een offerte om uw tuinhuis te realiseren. Als u akkoord gaat met ons voorstel plannen wij de werkzaamheden in en geven u een overzichtelijke planning en doorlooptijd.

Met ruim 7 jaar ervaring in overkappingbouw en al jaren ervaring in het maken, ontwerpen en plaatsen van een tuinhuis op maat zijn wij vakkundig en professioneel. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Overkapping met schuur op maat