Over T&T Overkappingbouw

Wij realiseren uw tuinmakeover met aandacht en passie.

Overkappingen

Veranda's

Pergola's

TUINHUIZEN​

Aangenaam, wij zijn Tom en Thomas!

Wij houden van het buitenleven, exclusieve tuinen en de aanleg ervan. Van het uitdenken van een mooi plan, maar ook van de uitvoering ervan in detail en perfectie.

Tuinoverkappingen op maat gemaakt

Met een oneindige passie voor hout, timmerwerk en het creëren van functionele ruimtes in de tuin, ontwerpen en realiseren wij exclusieve tuinhuizen, overkappingen, pergola’s en veranda’s op maat.

T&T Overkappingbouw werkt uitsluitend met duurzaam en verantwoord FSC hout, kwalitatief gereedschap en de beste RVS bevestigingsmaterialen.

Als ervaren timmermannen en stratenmakers zijn wij allround in de tuin. Wij hebben jarenlange kennis- en ervaring en maken gebruik van specialistische timmer methoden om uw tuinhuis, overkapping, pergola of veranda van hoogwaardige kwaliteit en compleet op maat te realiseren.

Wenst u een overkapping, veranda, pergola of tuinhuis op maat te laten maken voor in uw tuin? Dan zijn wij u graag van dienst.

Voor overkapping inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Overkapping met schuur
Tuinoverkapping en bestrating Haarlem

Verbluffend eindresultaat

Wanneer u een tuinhuis, overkapping, pergola of veranda door ons laat realiseren kunt u rekenen op een verbluffend eindresultaat. De vervaardiging is écht hoogstaand en daarbij is uw project met veel passie en zorg uitgevoerd.

T&T Overkappingbouw is absoluut geen massa-aanbieder. Wij werken met exclusieve leveranciers voor hoogwaardig hout, bevestigingsmaterialen en benodigdheden voor uw project.

Wij hebben uiteenlopende voorbeelden om te laten zien, wat handig kan zijn als inspiratie. Kijk ook eens rond tussen onze projecten op onze website.

Al uw wensen kunnen wij voor u realiseren. Uw huis en tuin moet een fijne plek zijn, waar u tijd doorbrengt met uw gezin, familie en vrienden, maar waar u zelf ook alleen van kunt genieten. Daarom verdient uw tuinhuis, overkapping, pergola of veranda 100% maatwerk. 

Op voorhand maken wij voor u een tekening, zodat u zich kunt visualiseren hoe dit in de ruimte van uw tuin tot uiting komt. Wij kijken nu al uit naar uw project!

Met vriendelijke groet,
Tom & Thomas

Ervaren stratenmakers

Wanneer u op zoek bent naar een stratenmaker in Hoofddorp voor het aanleggen van sierbestrating in uw tuin dan bent u bij T&T Sierbestrating aan het juiste adres. Wij zijn ervaren stratenmakers en verzorgen zowel kleine als grote bestrating werkzaamheden in Hoofddorp en omgeving. 

Wij leggen alle soorten tuintegels. Van betontegelsklinkersGEO keramische tegelsvol keramische tegels en natuursteen

Staat u op het punt om uw tuin in Hoofddorp opnieuw te laten bestraten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken, op te meten en een plan voor het laten bestraten van uw tuin te bespreken. 

Siertegels leggen wij in een paar dagen, soms in één dag. Dit is afhankelijk van hoe groot uw tuin is en het soort tuintegel dat wij voor u gaan leggen. Een standaard betontegel gaat bijvoorbeeld sneller dan het verwerken van (GEO)keramische tegels of het aanleggen van een oprit. Dit heeft er mee te maken dat er meer voorbereiding zit in het aanleggen van een stevige fundering.

Voor sierbestrating inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Keramische tegels met patroon
Overkapping met schuur

Complete tuinaanleg

Voor het compleet aanleggen van uw tuin bent u bij Tom en Thomas aan het juiste adres. Als ervaren stratenmaker en timmerman leggen wij uw tuin vakkundig aan. We houden met alle aspecten bij het aanleggen van uw tuin rekening.

We bespreken graag uw wensen en adviseren u graag over benodigdheden en materialen. Wij werken veel samen met Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Voor tuininspiratie bent u in goede handen. Alles wat uw ogen bij onze leveranciers zien, maken onze handen!

T&T Sierbestrating is uw allround klusbedrijf voor uw tuin. 

Wij plaatsen prachtige en stevige schuttingen op maat in verschillende houtsoorten, inclusief het installeren van bijpassende tuindeuren. Ook voor het laten plaatsen van een pergolatuinoverkappingstijger of vlonder terras van hout kunt u ons inschalen. Daarnaast maken wij prachtige plantenbakken op maat en installeren alle soorten tuinverlichting!

Voor tuinaanleg inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Maak vandaag nog een afspraak, we komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden voor het opnieuw aanleggen van uw tuin te bespreken.

Schutting plaatsen Heemstede

Schuttingen en tuindeur plaatsen

Wij zijn bedreven in het plaatsen van schuttingen van hoge kwaliteit in verschillende houtsoorten.

T&T Overkappingbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van hardhouten schuttingenhout beton schuttingen en schutting van douglas hout. Wij bespreken graag de mogelijkheden en uw wensen en komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. 

Wij kunnen aangeven welke benodigdheden we nodig hebben. Desgewenst willen wij alle materialen ophalen bij ons leveranciers en daarna alle werkzaamheden voor het professioneel plaatsen van uw schutting in Heemstede verzorgen.

Voor het plaatsen van een schutting hebben wij meestal één tot twee dagen nodig, afhankelijk hoe groot uw tuin is. 

Voor schutting inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Maak vandaag nog een afspraak voor het plaatsen van een schutting in Hoofddorp.

Advies, ontwerp en aanleg

T&T Overkappingbouw adviseert, ontwerpt en realiseert uw overkapping op maat. Met oog voor detail, opbouwende ideeën en gevoel voor concepten en mogelijkheden brengt T&T Overkappingbouw tuinprojecten telkens weer tot een goed einde. Op zo’n manier dat u van een perfecte overkapping kunt genieten, helemaal passend bij u en uw manier van leven.

Klanttevredenheid staat centraal!

T&T Overkappingbouw is een onderdeel van T&T Sierbestrating. Wij hebben een grote passie voor exclusieve tuinen, aanleg van prachtige kermamische tegels en sierbestating, maar ook onverwoestbare schuttingen, vlonders tot het leggen van prachtige plantenbakken, sierlijke terrassen, functionele tuinpaden en opritten.