Wij plaatsen in één dag een professionele schutting van hardhout, douglas of houtbeton.

Creëer privacy met een Tuinschutting

Het plaatsen van een schutting in uw tuin zorgt direct voor een rustig gevoel. Het idee alleen al dat er niemand zomaar de tuin in kan kijken. Tegenwoordig zijn er fraaie schuttingen verkrijgbaar die de tuin een luxe uitstraling geven. Tegen de schutting kunnen eventueel planten worden aangebracht om de tuin gezellig te maken.   

Wilt u een schutting laten plaatsen van hardhout, douglas hout of een houtbeton schutting? Wij helpen u bij het maken van een keuze op het gebied van houtsoort, schuttingvorm en -stijl.

adviesgesprek bij u thuis

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek en offerte op maat. Wanneer wij bij u langskomen om de tuin te inspecteren meten wij de lengte van uw tuin op. We bespreken hoe hoog u de schutting wenst te laten maken en naar welk type schutting uw voorkeur uitgaat. 

Of u nu kiest voor het laten plaatsen van een hardhouten schutting, douglas schutting of houtbeton door T&T Sierbestrating. Wij zorgen dat u straks ontspannen kunt genieten, met veel privacy in uw tuin. 

Wij plaatsen een schutting binnen één dag

Wanneer u een keuze heeft gemaakt regelen wij het materiaal en alle benodigdheden voor het plaatsen van een schutting zoals: palen, grondboor en de juiste schroeven! Wij zorgen dat de schutting strak afgewerkt wordt en de komende jaren stevig blijft staan. 

Het laten plaatsen door T&T Sierbestrating neemt, afhankelijk hoe groot uw tuin is gemiddeld één dag in beslag. We beginnen vroeg, verlaten de klus rond etenstijd. Geniet daarna van uw tuin, zoals het is bedoeld.

T&T Sierbestrating geeft bij het plannen van uw schutting graag advies over:

– houtsoort
– afwerking 
– behandeling met verf, beits of andere vormen van verduurzaming)
– richting van het hout (horizontaal of verticaal bevestigd)
– eventuele gebruik van pergola’s en trellis (‘open’ schuttingen, eventueel voor klimplanten)
– kleurgebruik en patronen (al dan niet afwisselend gebruikt)
– het plaatsen van deuren en poorten

Wij leveren maatwerk in alle soorten en maten. Heeft u een eigen ontwerp? Ook dat voeren wij graag uit. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag bij u langs voor ideeën en een plan te maken voor de schutting die past bij uw woonstijl en wensen.

Voor schuttingen inspiratie kunt u kijken bij NieuwenhuisBuitenleven en 
gsbtuinmaterialen. Beide tuinaanleg winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Bekijk onze schuttingen mogelijkheden.

Wij maken uw tuin tot een groot succes. Dit doen wij altijd in samenspraak met u. Want zo werken wij graag: transparant, klantvriendelijk en met oog voor onze klanten én de focus op het eindresultaat!

Meer informatie?