Een schutting laten plaatsen van Douglas hout

Wij plaatsen in één dag een professionele douglas schutting voor een scherpe prijs.

Betaalbaar luxe en snel privacy

Het plaatsen van een schutting in uw tuin zorgt direct voor privacy en een ongekende luxe uitstraling. Wanneer u kiest voor een schutting van douglas hout dan heeft u voor een betaalbare prijs een prachtige schutting van kwaliteit. Douglas is zeer geschikt als tuinhout en goed te behandelen tegen vocht door het hout te impregneren. Een schutting van douglas hout vraag jaarlijks om onderhoud, maar wanneer u daar in investeert blijft uw schutting jaren prachtig. 

Douglas planken kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. U heeft straks een prachtige luxe schutting en absoluut een warme uitstraling. Combineer uw schutting met planten, waarmee u gezelligheid creëert. 

Wilt u een schutting laten plaatsen van douglas hout? Wij helpen u bij het maken van een keuze op het gebied van vorm, aantal benodigde palen, het aantal planken en -stijl.

Adviesgesprek bij u thuis

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek en offerte op maat. Waneer wij bij u langskomen om de tuin te inspecteren meten wij de lengte van uw tuin op. We bespreken hoe hoog u de schutting wenst te laten maken en naar welk type schutting uw voorkeur uitgaat.

Voor Douglas schutting inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

foto12

Wij plaatsen een douglas schutting in één dag

Wij zorgen dat u straks ontspannen kunt genieten van een prachtig stevige douglas schutting met ongekend meer privacy in uw tuin. Wanneer u een keuze heeft gemaakt regelen wij het materiaal en alle benodigdheden voor het plaatsen van een douglas schutting zoals: palen, hout, grondboor en de juiste schroeven! Wij zorgen dat de schutting strak afgewerkt wordt en de komende jaren stevig blijft staan. Het laten plaatsen van een douglas schutting door T&T Sierbestrating neemt, afhankelijk hoe groot uw tuin is gemiddeld één dag in beslag. We beginnen vroeg, verlaten de klus rond etenstijd. Geniet daarna van uw tuin, zoals het is bedoeld.

Wij adviseren u graag over het plaatsen van een douglas schutting zoals:

 

  • houtsoort
  • afwerking
  • behandeling met verf, beits of andere vormen van verduurzaming)
  • richting van het hout (horizontaal of verticaal bevestigd)
  • eventuele gebruik van pergola’s en trellis (‘open’ schuttingen, eventueel voor klimplanten)
  • kleurgebruik en patronen (al dan niet afwisselend gebruikt)
  • het plaatsen van deuren en poorten.
PHOTO-2021-05-09-21-38-45