Overkapping Heemstede

Op maat gemaakte overkapingen,
veranda's, pergola's en tuinhuizen

Altijd maatwerk

Oog voor detail

Hart voor de natuur

Aangenaam, wij zijn Tom en Thomas!

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van overkappingen op maat. U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerk overkappingen, (aanbouw)veranda's, Pergla's en tuinuizen.

Wilt u een overkapping van hout en op maat laten maken in Heemstede? Wij zorgen voor een strak eindresultaat!

Overkapping in Heemstede

Wanneer u een overkapping in Heemstede wil laten bouwen door een professioneel en ervaren timmermannen, dan bent u bij T&T Overkappingbouw aan het juiste adres.

Wij zijn bedreven in het ontwerpen en realiseren van overkappingen, (aanbouw)veranda’s, pergola’s en tuinhuizen. Onze kennis en ervaring op het gebied van houtbouw, constructies met zwaluwstaart- en /of pen-en-gat verbindingen zorgen voor ijzersterke overkappingen.

In samenwerking met onze leveranciers realiseren wij het complete project van a t/m z. Een overkapping op maat zorgt voor een perfect eindresultaat, compleet ontworpen en gemaakt op basis van uw wensen en volledig passend bij de stijl van uw tuin en afmeting van uw woning in Heemstede.

Een overkapping op maat laten maken is een investering waar u vele jaren van zult genieten. Wij werken met de meest duurzame materialen en verwerken hoogwaardig Douglas en Eiken hout. 

Wij beschikken over gedegen vakkennis en hebben een grote passie voor ons vak. U zult dit merken tijdens onze werkzaamheden en vooral aan het eindresultaat.

Veranda Nieuw-Vennep 1
Overkapping met verlichting

Inspiratie voor een overkapping

Staat u op het punt om een overkapping in Heemstede te laten realiseren en wilt u inspiratie opdoen?

T&T Sierbestrating werkt op het gebied van overkappingen met de beste leveranciers, waaronder Trendhout en Nieuwenhuis Buitenleven. Kijk ook eens tussen onze projecten, waar u mogelijk al verschillende voorbeelden vind die aansluiten bij uw wensen.

Voor inspiratie kunt u een bezoek brengen aan de showroom van Nieuwenhuis Buitenleven.

Wij kunnen alle soorten overkappingen op maat voor u realiseren, dus houdt er rekening mee dat de voorbeelden voor u als leidraad gelden. Wij tekenen na onze afspraak speciaal uw overkapping uit in een 3D programma, waarna wij de tekening met u bespreken.

T&T Overkappingbouw realiseert uw overkapping in Heemstede.  Bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak.

Wij komen graag kijken, kunnen u tijdens ons gesprek informeren en adviseren over de mogelijkheden. Desgewenst maken we samen met u een plan van aanpak.

Overkapping met schuur in Heemstede

Bent u op zoek naar een installateur voor het plaatsen van een overkapping met schuur in Heemstede? Dan bent u bij T&T Overkappingbouw aan het juiste adres.

Wij zijn bedreven in het plaatsen van overkappingen op maat in verschillende houtsoorten zoals Douglas en Eikenhout.

Wij bespreken graag de mogelijkheden en uw wensen en komen graag bij u langs om uw tuin in te bekijken.

Wij kunnen u adviseren in de mogelijkheden op het gebied van soort hout, verlichting, lichtstraat, schuurdeur, glazen schuifwand, isolatie, dakbedekking en fundering.

Overkapping met schuur
Overkapping met schuur

Tuinhuis plaatsen in Heemstede

Een tuinhuis overkapping laten plaatsen in Heemstede? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag verder.

T&T Overkappingbouw heeft ruime ervaring in het monteren van tuinhuizen en maatwerk overkappingen. Van groot tot klein, met verlichting, met afwatering en een professioneel afgewerkt dak.

Een tuinhuis laten plaatsen in Heemstede zal door ons professioneel worden uitgevoerd. Wij helpen u overigens ook graag met het maken van een tekening op basis van uw wensen.

Wanneer wij een tuinhuis in Heemstede bij u mogen installeren zullen wij alle benodigdheden hiervoor regelen.

Voor inspiratie kunt u een bezoek brengen aan de showroom van Nieuwenhuis Buitenleven.

Maak vandaag nog een afspraak.

Complete tuinaanleg in Heemstede

Voor het compleet aanleggen van uw tuin in Heemstede bent u bij Tom en Thomas aan het juiste adres. Als ervaren stratenmaker en timmerman leggen wij uw tuin in Heemstede vakkundig aan. We houden bij het aanleggen van uw tuin rekening met alle belangrijke aspecten, zoals afwatering en afschot.

We bespreken graag uw wensen om uw tuin opnieuw aan te leggen en adviseren u graag over de benodigdheden en materialen. Wij werken veel samen met Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde.

T&T Sierbestrating is uw allround klusbedrijf, voor alle bouwtechnische werkzaamheden in en rondom uw tuin in Heemstede. Alles wat uw ogen bij onze leveranciers zien, maken onze handen!

Wij plaatsen schuttingen op maat in verschillende houtsoorten, inclusief het installeren van bijpassende tuindeuren. Ook voor het laten plaatsen van een pergolatuinoverkappingstijger of vlonder terras van hout kunt u ons inschalen. Daarnaast maken wij prachtige plantenbakken op maat en installeren alle soorten tuinverlichting!

Voor tuinaanleg inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Maak vandaag nog een afspraak, we komen graag bij u langs om uw tuin in Heemstede te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk overkapping

Advies, ontwerp en aanleg

T&T Sierbestrating adviseert, ontwerpt en legt aan. Met oog voor detail, opbouwende ideeën en gevoel voor concepten en mogelijkheden brengt T&T Sierbestrating tuinprojecten telkens weer tot een goed einde. Op zo’n manier dat u van een heerlijke tuin kunt genieten, helemaal passend bij u en uw manier van leven.

Klanttevredenheid staat centraal!

T&T Overkappingbouw is een onderdeel van T&T Sierbestrating. Wij hebben een grote passie voor exclusieve tuinen, aanleg van prachtige kermamische tegels en sierbestating, maar ook onverwoestbare schuttingen, vlonders tot het leggen van prachtige plantenbakken, sierlijke terrassen, functionele tuinpaden en opritten.