T&T Sierbestrating

Compleet tuinaanleg en realisatie

Van idee tot complete tuinaanleg, waar in het ontwerp over alle details is nagedacht en waar het aan niets ontbreekt. 

Wij houden van het buitenleven en zijn samen een droomteam. Aangenaam, wij zijn Tom en Thomas.

Thomas weet alles van grond, weg en waterbouw. Als ervaren stratenmaker zit bestraten in zijn DNA.

Tom is van oorsprong interieur-bouwer en timmerman. Het plaatsen van een schutting, terrasoverkappingvlonder, stijger en het aanleggen van sierbestrating.
Doet hij met de grootste precisie, met oog voor detail en zorgt dat het eindresultaat klopt.

Wij zijn allebei perfectionistisch en we werken het liefste met onze handen. We zijn vertrouwd met de bouw, we werken met alle soorten tegels, van natuursteenkeramisch tuintegelsbetontegels tot aan klinkers en speciale stenen voor de oprit.

Wanneer u op zoek bent naar een enthousiast team en vooral handige mannen dan is T&T Sierbestrating uw one stop shop adres. Voor het laten realiseren van uw complete tuin makeover!

Onze werkoplossingen

We zijn creatief en hebben inzicht in de mogelijkheden, materialen en zijn gewend om zowel met een groot als laag budget een prachtige tuin aan te leggen. Dit doen we met nét zoveel passie en zorgvuldigheid. Want we willen dat u straks heerlijk van uw tuin kunt genieten. Dat geeft ons een lach op ons gezicht.

Wij maken graag een afspraak om uw tuin te bezichtigen. We hebben dan een beeld van de ruimte, zodat we daar samen met u een perfect plan voor kunnen maken. We meten uw tuin op en gaan samen op zoek naar een totaalplan voor uw ideale tuin.

T&T Sierbestrating regelt alle benodigdheden en materialen. Van ophoogzand storten, grond afgraven, sierbestrating aanleggen, schuttingen plaatsen in verschillende houtsoorten zoals douglashoutbeton en hardhout

Tijdens het realiseren van een complete tuin mogen plantenbakken niet ontbreken, net als een uitgedacht lichtplan voor uw tuinverlichting.

Wij adviseren u hoe we uw vierkante meters tuin zo optimaal kunnen benutten. We maken op voorhand een ontwerp en maken afspraken over de taakverdeling. U kunt er voor kiezen om alles aan ons uit te besteden, of een gedeelte mee te werken. Het is bij ons allemaal mogelijk!

Voor tuinaanleg inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuinaanleg winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Bekijk onze tuinaanleg opties

Wij maken uw tuin tot een groot succes. Dit doen wij altijd in samenspraak met u. Want zo werken wij graag: transparant, klantvriendelijk en met oog voor onze klanten én de focus op het eindresultaat!

Meer informatie?