T&T Sierbestrating

Voor de perfecte tuin

Bent u van plan om sierbestrating te laten leggen in uw tuin en op zoek naar een vakkundige stratenmaker voor het leggen van sierbestrating van (GEO) keramische tegels, betontegels, klinkers of natuursteen?

Wij hebben ruime ervaring in het leggen van alle soorten sierbestrating. Hierdoor houden wij ook rekening met de juiste verwerking van sierbestrating en het creëren van de juiste ondergrond. 

Wanneer u de wens heeft om uw oprit te laten bestraten heeft, dan is het van belang dat uw bestrating het dagelijkse gewicht van uw auto kan dragen. De ondergrond moet hiervoor optimaal zijn, u wilt immers niet dat de boel na verloop van tijd gaat verzakken. Dit zijn praktische zaken die u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw sierbestrating strak komt te liggen .

Hoe ziet uw droomtuin eruit? 

Welke tegels ziet u het liefst liggen in uw tuin? Sommige mensen weten het precies, maar wellicht staat u voor een lastige keuze. Voor het maken van een juiste keuze voor een tuintegel kunnen zowel wij, als de tuintegel centra’s waar wij mee samenwerken u uitgebreid adviseren. 

Voor tuintegel inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuintegel winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

Bekijk onze sierbestrating mogelijkkheden

Wij maken uw tuin tot een groot succes. Dit doen wij altijd in samenspraak met u. Want zo werken wij graag: transparant, klantvriendelijk en met oog voor onze klanten én de focus op het eindresultaat!

Sierbestrating verwerken op de juiste ondergrond

Wij begrijpen welke verwerkingsmethoden wij moeten toepassen voor het leggen van uw sierbestrating. Dit verschilt per tuintegel en wij weten per leverancier wat er vanuit de tegelfabrikant wordt geadviseerd.

Ook voor het gebruik zoals een oprit waar u dagelijks met uw auto overheen rijd en op parkeert. 

Door de juiste ondergronden te realiseren in het voorwerk, kunnen wij u garanderen dat uw sierbestrating ook heel lang meegaat, zodat u straks een droomtuin heeft waar u trots op bent. Waar u lekker in kunt zitten en genieten. 

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat

Voordat wij een offerte maken komen wij altijd graag bij u thuis om kennis te maken en om uw wensen te bespreken Hierdoor krijgen wij ook een goede indruk van uw tuin en kunnen dan al zien waar wij bij de uitvoering rekening mee moeten houden. 

Wilt u uw tuin recht aan en recht toe bestraten, dan kunnen we een offerte maken op basis van het aantal vierkante meters van uw tuin, inclusief voor de verwerking van de tegels, voegmiddel, zand, speciale ondergrond voor een oprit. etc.

Mocht u op voorhand een ontwerp willen zien van uw tuin, dan kunnen wij een tuinontwerp tegen betaling maken. 

Wilt u advies of hulp bij uw ideeën? T&T Sierbestrating helpt u graag verder.

Wij zijn ervaren statenmakers voor het aanleggen van:

– keramische tegels
– keramische tegels afgewisseld met klinkers
– betontegels
– klinkers
– natuursteen
– tegels afgewisseld met klinkers, gras en plantenborders

We kunnen zo nog wel een tijdje doorgaan, want de mogelijkheden zijn eindeloos! T&T Sierbestrating staat voor design, ontwerp, aanleg en creativiteit.

Desgewenst kunnen wij ook overkappingen en schuttingen plaatsen. Wij denken in mogelijkheden en helpen u graag met het aanleggen van uw droomtuin!