Klinkers

T&T Sierbestrating

Uw achtertuin, voortuin of gevel betegelen met Klinkers?

Bent u op zoek naar een terras met een strakke moderne uitstraling van uw tuin, dan zijn strakke stenen en klinkers een uitstekende keus.

T&T Sierbestrating heeft ruime ervaring in het leggen van klinkers in de tuin. Voor ons is het topsport om te werken met klinkers, omdat we er van houden om een terras helemaal van nu te leggen, in mooie kleurcombinaties, vorm en patronen. Daarnaast weten wij hoe we de tuin speels moeten combineren met andere steensoorten en de aankleding met plantenbakken en siergrind.

Stenen en klinkers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en wildverbanden. Met deze stenen leggen we fraaie geometrische vormen aan. Kiest u voor een groter formaat, dan lijkt uw tuin al snel ruimer dan hij in werkelijkheid is.

Klinkers zijn ontzettend gaaf om te combineren met een betontegel of keramische terrastegel. Klinkers van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in veel trendy kleuren en zijn in verschillende patronen in uw tuin te leggen.

T&T Sierbestrating

Klinker patronen

Om u alvast een idee te geven over legpatronen kunt u de voorbeelden bekijken. Dit zijn de meest voorkomende legpatronen bij het leggen van klinkers in de tuin. 

Wij beheersen alle legpatronen voor klinkers, Wij zijn benieuwd welk legpatroon u in gedachte heeft voor uw sierbestrating!