Oprit laten bestraten, wij zorgen voor de beste ondergrond

T&T Sierbestrating

Uw oprit laten bestraten met tegels?

Bent u op zoek naar een stratenmaker voor het bestraten van uw oprit? Dan bent u bij T&T Sierbestrating aan het juiste adres!

T&T Sierbestrating heeft veel ervaring in het aanleggen van sierbestrating. Speciaal voor tuinen met een oprit is het belangrijk om rekening te houden met een stevige fundering. Tijdens het maken van een afspraak zullen wij u daar uitgebreid over informeren, we kunnen dan vaststellen hoe de ondergrond er bij u uitziet en wat er voor nodig is om te zorgen dat uw oprit de komende jaren het gewicht van uw auto probleemloos kan dragen.

Oprit tegels
Wanneer u van plan bent om uw oprit te laten bestraten met tegels adviseren wij standaard een tegeldikte van minimaal 6 cm. Wanneer u beschikt over één of meer zware auto’s kunt u het beste kiezen voor tegels met een dikte van 8 cm. Wij raden een standaard betontegel van 60×60 af. Deze tegels kunnen door de druk en het verplaatsen van uw auto beschadigen.

Keramische tegels voor de oprit
De serie Geoceramica 2Drive met een 6 centimeter dikke Stabikorn®-laag is ook geschikt voor zwaarder gebruik zoals een oprit. Uiteraard kunt u dit ook doortrekken naar uw terras om er één strak geheel van te maken.

T&T Sierbestrating

Oprit bestraten met de meest voorkomende patronen?

Had u zelf een steen patroon? Laat het ons weten of kies uit één van de meest voorkomende klinker patronen.