Keramische tuintegels laten leggen

T&T Sierbestrating is uw vakman voor het leggen van keramische tuintegels.

Keramische tuintegels zijn gebakken voor de toekomst. Niet voor niets dat de voorkeur voor keramische tuintegels de afgelopen jaren erg populair zijn onder tuin genieters. Dit heeft er mee te maken dat keramische tegels zeer onderhoudsvriendelijk zijn. 

Keramische tegels zijn beschikbaar in alle soorten kleuren, met en zonder patronen, van stoere betonlook tot aan zachte nuances. En soms niet te onderscheiden van natuursteen. Voor iedere stijl en voor iedere smaak is er een keramische tuintegel ontworpen.

Keramische tegels van nu zijn niet te vergelijken met toen

Steenfabrikanten hebben in de ontwikkeling van keramische tegels niet stilgezeten. In het begin waren tuintegels van keramiek slechts 2cm, waardoor er bij een verkeerde verwerking regelmatig problemen ontstonden. Bovendien moest altijd rekening worden gehouden bij het leggen met een speciale sterke vlakke ondergrond van beton.

Tegenwoordig worden keramische tegels vanuit de fabrikant voorzien van de benodigde sterke betonnen onderlaag. Door deze revolutionaire uitvinding op het gebied van sierbestrating kunnen deze zogenoemde GEO Ceramische tegels in een normaal zandbed worden gelegd, net als betontegels.

Een andere variant die ook erg populair is zijn vol keramische tegels, daar is de onderkant in tegenstelling tot beton helemaal van keramiek. De steen bestaat dan ook uit één geheel. Vol keramische tegels zijn tegenwoordig dikker, sterker en bij een goede verwerking heeft u net als bij GEO Ceramische tegels geen omkijken meer naar onderhoud. De tegels blijven de rest van uw leven kleurvast en prachtig. 

Voordelen van keramische tuintegels:

– Zuurbestendig
– Eenvoudig schoon te maken
– Minder snel groene aanslag
– Hoge stroefheid, ook bij regen
– Krasbestendig
– Kleurvast
– Slijtvast

Keramische tuintegels laten leggen door T&T Sierbestrating. Wij staan in de startblokken en kijken uit naar uw project!

U hoeft alleen een keuze te maken voor de tegels, wij zorgen voor de rest. Van voorbereiding, materialen, ondergrond en verwerking.

Voor tuintegel inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuintegel winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.