Betontegels in uw tuin laten leggen

Tegels van beton zijn voordelig en trendy

Uw tuin laten bestraten met betontegels

T&T Sierbestratring is uw vakman voor het leggen van alle soorten en maten tuintegels van beton.

Betontegels worden in de fabriek ontwikkeld aan de hand van samengeperst beton. Wanneer u inspiratie opdoet voor betontegels dan zult u zien dat deze tegels verkrijgbaar zijn in vele soorten, kleuren, maten en kwaliteit. De medewerker in de showtuin kunnen u daar alles over vertellen.

Er zijn verschillende zaken waar u rekening moet houden bij het kopen van betontegels voor uw tuin. Allereerst is de prijs natuurlijk van belang. Voordelige betontegels zijn een prima keuze als u niet zoveel geld wilt uitgeven. Wees er wel bewust van dat onbehandelde betontegels gevoeliger zijn voor de opname van straatvuil en voor groene aanslag

Er bestaan ook betontegels met speciale coating. Dit zijn kwalitatief gezien betere betontegels. Een coating draagt bij aan de duurzaamheid van de tegel, waardoor deze minder gevoelig zijn voor inwerking van straatvuil en de opname van vocht. 

Betontegels zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. betontegels van tegenwoordig zijn in een pallet van trendy kleuren te verkrijgen. 

T&T Sierbestrating verwerkt iedere soort betontegel prachtig strak in uw tuin. Wanneer u betontegels wilt laten leggen in uw tuin dan komen wij graag bij u langs om uw tuin op te meten. We maken samen een plan van aanpak voor een schitterende tuin. 

Wij laten u weten hoeveel vierkante meters u nodig heeft om uw tuin te laten bestraten. Bij de leverancier van betontegels kunt u het aantal benodigde vierkante meters doorgeven, zodat zij weten hoeveel betontegels zij moeten leveren bij u aan huis.

Voor betontegels inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuintegel winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.