Natuursteen is duurzaam en iedere tegel is uniek!

Natuursteen laten leggen in uw tuin? U kunt er op rekenen dat natuursteen zelfs na honderden jaren nog steeds zijn charme heeft. Dit betekent dat u kiest voor een duurzaam product. T&T Sierbestrating heeft ruime ervaring in het leggen van natuursteen.

T&T Sierbestrating

Uw tuin laten bestraten met natuursteen?

Puur natuur, tijdloos en geen steen is hetzelfde. Wij houden van natuursteen, waarschijnlijk omdat iedere tegel uniek is. De uitstraling van natuursteen is niet te vergelijken met beton, keramiek, klinkers. Natuursteen leeft en dit maakt het voor ons steeds opnieuw bijzonder om mee te werken!

Wanneer u kiest voor natuursteen tegels, dan kiest u voor een duurzaam product. Het staat prachtig in combinatie met mooie plantenbakken, groen en hout. Zie jezelf al zitten in de mooie afgewerkte tuin!

Tom en Thomas zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Wij zorgen dat het natuurlijke karakter van natuursteen perfect naar voren komt. We denken graag met u mee over de legpatronen en benodigdheden. 

Wij kunnen met natuursteen terrastegels prachtige stijlen creëren, van minimalistisch, strak, modern tot landelijk en knus.

Voor natuursteen inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige natuursteen tegels.

natuursteen terras bestraten

Creëer een natuurlijk resultaat met prachtige natuurstenen

Wij verwerken natuursteen zoals leisteen-, graniet- of blauwe hardsteen blokken. Wat voor tegel u kiest, wij zorgen dat u een prachtig eindresultaat krijgt.

Geniet straks van uw terras en van de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Natuursteen creëert een speels effect, maar zorgt ook voor rust wanneer u de tuin voorziet van mooie plantenbakken en gezellige tuinverlichting.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. We maken graag vrijblijvend een afspraak.