Vlonders & Steigers

Een vlonder laten leggen in uw tuin of een steiger laten aanleggen voor uw boot? Wij realiseren met veel passie een gezellig terras met douglas planken en duurzame stijgers van bankirai. Desgewenst met sfeerverlichting!

De aanleg van een vlonder of steiger is vakwerk.

T&T Sierbestrating

Een prachtige vlonder of steiger in uw achtertuin?

T&T Sierbestrating is hét adres voor het laten aanleggen van een stijger van Hardhout of een prachtig vlonderterras van bankirai of douglas planken.

Hout brengt sfeer in uw tuin. De warme uitstraling van hout in combinatie met sfeerverlichting zorgt het hele jaar door voor dat heerlijke vakantiegevoel.

Met een vlonderterras creëert u een zomers gevoel, vlonderplanken zijn niet voor niets zo populair, omdat bewoners op zoek zijn naar de relaxte Ibiza stijl in huis.

Wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en om de tuin op te meten. Wij kunnen u adviseren over de benodigde hoeveelheid planken en houtsoorten. 

Wanneer wij een vlonderterras of steiger bij u thuis aanleggen zorgen wij voor alle benodigde (bevestigings) materialen.