Tuinverlichting

Wij installeren alle soorten tuinverlichting: led-buitenverlichting, buitenlampen met sensor of bewegingsmelder, tuinlantaarns, grondspots, tuinspots, wandlampen en hanglampen. Tevens kabels en accessoires.

Creeër sfeer

Tot laat in de avond

Zien waar je loopt

Een lichtplan maken voor de tuin

Maak van uw tuin een sfeerverlichte woonkamer onder de sterrenhemel.

Bij T&T Sierbestrating vinden wij op het gebied van tuinverlichting niets te gek.

De ontwikkelingen op het gebied van tuinverlichting gaan continu door. LED is de standaard in tuinverlichting, maar ook buitenverlichting met schemerschakelaar, die automatisch aangaat wanneer het gaat schemeren.

Het kan van eenvoudig licht op een tijdschakelaar of bewegingssensor om uw tuinpad te verlichten. Er kan ook gekeken worden naar een uitgebreidere aanpak, waarbij tot in de details is nagedacht hoe de tuin optimaal verlicht wordt, op welk moment en welke verlichting met elkaar samenwerken.

Wenst u tuinverlichting te laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Voor betontegels inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuintegel winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

T&T Sierbestrating

Wij werken samen met in-lite

Om u alvast een idee te geven over onze verlichting oplossingen kunt u de voorbeelden bekijken. Dit zijn de meest voorkomende voorkomende verlichtingen.