Pergola laten plaatsen

Een pergola is een constructie van latten op palen in de tuin waarlangs planten kunnen groeien. Meestal is deze gemaakt van hout of metaal. Pergola’s worden vaak tegen de gevel van een huis of ander gebouw geplaatst. Een pergola dient meestal als overkapping boven een terras of pad om schaduw te geven.

Maak het knus met pergola's

Creëer privacy met pergola's

Maak het groen met pergola's

T&T Sierbestrating

Pergola op maat laten maken

T&T Sierbestrating maakt pergola’s compleet op maat. Wij werken graag met hout en kunnen alle kanten op als het gaat om materiaal en de afmetingen. 

Met een Pergola van T&T Sierbestrating creëert u snel privacy in uw tuin. Een pergola aan uw huis bevestigd, in het midden of ergens achterin uw tuin maakt uw tuin bijzonder.

Een pergola kan gebruikt worden als fijne ontmoetingsplek, waar prachtige planten doorheen kunnen groeien, zoals rozen of of een prachtige druif! Daarnaast zorgt een pergola voor schaduw, wat een uitkomst is in de steeds warmere zomermaanden.

Een pergola maken wij op maat, afhankelijk van uw ideeën en wensen voor de afmeting. Wij regelen hout, bevestigingsmaterialen en zorgen dat de klus uitstekend wordt uitgevoerd. Desgewenst kunnen wij ook tuinverlichting in uw pergola aanbrengen. 

Voor pergola’s inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuin winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.