Hout beton schutting laten plaatsen

Wij plaatsen in één dag een professionele hout beton schutting voor een lange levensduur.

Hout beton schutting laten plaatsen met robuuste beton palen en hout.

Het plaatsen van een hout beton schutting in uw tuin zorgt direct voor privacy en een ongekende luxe uitstraling. Beton schuttingen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in luxe uitvoeringen en de planken kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Hout beton is stoer, dit komt door de palen die in licht grijs of donker antraciet die er als een Het plaatsen van een hout beton schutting in uw tuin zorgt direct voor privacy en een ongekende luxe uitstraling. Beton schuttingen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in luxe uitvoeringen en de planken kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Hout beton is stoer, dit komt door de betonpalen die in licht grijs of donker antraciet als een eye catcher opvallen en bovendien een fraai contrast geven met het hout tussen de palen.

Wilt u een schutting laten plaatsen van houtbeton? Wij helpen u bij het maken van een keuze op het gebied van houtsoort, schuttingvorm, betonpalen en -stijl.

Adviesgesprek bij u thuis

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek en offerte op maat. Waneer wij bij u langskomen om de tuin te inspecteren meten wij de lengte van uw tuin op. We bespreken hoe hoog u de schutting wenst te laten maken en naar welk type schutting uw voorkeur uitgaat.

Of u nu kiest voor het laten plaatsen van een hardhouten schutting, douglas schutting of houtbeton door T&T Sierbestrating. Wij zorgen dat u straks ontspannen kunt genieten, met veel privacy in uw tuin.

Voor beton hout schuttingen inspiratie kunt u kijken bij Nieuwenhuis Buitenleven en Sierbestrating Oosteinde. Beide tuintegel winkels hebben een prachtige inspiratie tuin.

PHOTO-2021-05-09-21-38-45

Wij plaatsen een hout beton schutting in één dag

Wij zorgen dat u straks ontspannen kunt genieten van een prachtig stevige hout betonschutting met ongekend meer privacy in uw tuin.

Wanneer wij alle wensen hebben besproken en u een keuze heeft gemaakt regelen wij het materiaal en alle benodigdheden voor het plaatsen van de hout beton schutting zoals: betonpalen, onderplaat, schermen, grondboor en de juiste schroeven! Wij zorgen dat de schutting strak afgewerkt wordt en de komende jaren stevig blijft staan.

Het laten plaatsen van een hout beton schutting door T&T Sierbestrating neemt, afhankelijk hoe groot uw tuin is gemiddeld één dag in beslag. We beginnen vroeg, verlaten de klus rond etenstijd. Geniet daarna van uw tuin, zoals het is bedoeld.

Wij informeren u graag over het plaatsen van een hout beton schutting zoals:

  • houtsoort
  • afwerking
  • behandeling met verf, beits of andere vormen van verduurzaming)
  • richting van het hout (horizontaal of verticaal bevestigd)
  • eventuele gebruik van pergola’s en trellis (‘open’ schuttingen, eventueel voor klimplanten)
  • kleurgebruik en patronen (al dan niet afwisselend gebruikt)
  • het plaatsen van deuren en poorten
Hout-Beton-schutting-grijs