Overkapping met Zadeldak Zandvoort

T&T Sierbestrating

Overkapping met Zadeldak Zandvoort

T&T Overkappingbouw heeft in Zandvoort een prachtige overkapping met zadeldak op maat gerealiseerd. Voorheen stond in de tuin een verouderde stenen schuur die dringend toe was aan renovatie. De bewoners wilden de charme van de bestaande schuur behouden, maar tevens een ruime overkapping creëren die de volledige breedte van de tuin beslaat. Met een totale breedte van 12 meter biedt deze overkapping een ruimtelijke en functionele buitenruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden, en naadloos past bij zowel de woning als de omgeving.

Het metselwerk van de originele schuur is intact gebleven, terwijl de rest van de structuur volledig is vernieuwd en geïntegreerd in de nieuwe overkapping. Een op maat gemaakt zadeldak van hoogwaardig hout is toegevoegd, compleet met nieuwe dakpannen en een dakgoot met zinken afvoer. Dit dak strekt zich uit over zowel de schuur als de overkapping, wat resulteert in een naadloze en esthetisch aantrekkelijke eenheid.

De achterwand van de overkapping wordt gevormd door een solide houten schutting, ondersteund door stevige palen en balken die het zadeldak dragen. Om de buitenruimte een warme en uitnodigende sfeer te geven, hebben de bewoners gekozen voor een combinatie van keramische tegels en klinkers, wat resulteert in een karakteristieke uitstraling.

Om het gebruiksgemak te verbeteren, zijn stopcontacten geïnstalleerd, handig voor bijvoorbeeld het opladen van elektrische fietsen onder de overkapping. Het eindresultaat is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en ideaal voor gezinnen met kinderen. Bij T&T Overkappingbouw hebben we met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse in het ontwerpen en bouwen van een op maat gemaakte overkapping met schuur door T&T Overkappingbouw? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.