Geïsoleerd tuinhuis op maat Heemstede

T&T Sierbestrating

Geïsoleerd tuinhuis op maat Heemstede

In Heemstede hebben wij een tuinhuis op maat gerealiseerd. De bewoners zijn van alle gemakken voorzien. In het tuinhuis hebben wij verschillende stroompunten en tv aansluiting gemaakt. Er is zelfs een goede internetverbinding aanwezig. Er is ruimte voor een grote loungebank of een grote eettafel. 

Wij hebben voorafgaand aan het project een 3d tekening gemaakt van het tuinhuis en met de bewoners overlegd over de gewenste uitstraling, materialen, ramen, deur op maat, verlichting en aansluiting voor een open haard. De overkapping is voorzien van verlichting, voldoende stopcontacten en isolatie folie tegen vocht- en condens. 

In totaal is de overkapping 9 meter breed, waardoor het ook mogelijk was om een ruime berging te realiseren. Deze is voorzien van een raam en een stevige deur met veiligheidssloten. 

Het is een geweldige tuinhuis geworden waar de bewoners het hele jaar door van kunnen genieten. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse om een tuinhuis op maat te laten ontwerpen en bouwen door T&T Overkappingbouw? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.