Overkapping op maat Hillegom

T&T Sierbestrating

Overkapping op maat Hillegom

T&T Overkappingbouw heeft in Hillegom een overkapping in de tuin op maat gemaakt. De overkapping beschikt over een tuindeur, zodat de bewoners via de achterom met de fiets naar binnen kunnen. Het dak van bitumen is volledig doorgetrokken over de tuinoverkapping en heeft een uitstekende afwatering.

Tijdens de bouw van de overkapping op maat is rekening gehouden met de benodigde voorbereidingen. Een sterke fundering, stevige grondpalen en een robuuste houtconstructie zorgen voor een onverwoestbare overkapping, voor jarenlang plezier!

Er is gekozen om de zijkanten niet volledig dicht te maken. De schutting zorgt voor een goede erfafscheiding met de buren. We hebben keramische tuintegels in de tuin gelegd die tevens strak onder de overkapping zijn gelegd. Het eindresultaat is een waterdichte en ruime overkapping en voor het gezin met fietsen, speelgoed en een open haard met veel houtopslag in de winter perfect.

Heeft u interesse om een overkapping op maat te laten maken door T&T Overkappingbouw? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.