Rolstoelvriendelijke schuur op maat

T&T Sierbestrating

Rolstoelvriendelijke schuur op maat

T&T Overkappingbouw heeft een rolstoelvriendelijke schuur op maat gerealiseerd, waarbij zorgvuldig is gelet op toegankelijkheid, duurzaamheid en functionaliteit.

De bewoners hadden een speciale wens: een ruime schuur in de achtertuin, die uitstekend toegankelijk is met een scootmobiel. Het doel was om een duurzame en stevige schuur te bouwen, die bestand is tegen vocht en slijtage en tevens rolstoelvriendelijk is.

Met zorgvuldig ontwerp en vakmanschap heeft T&T Overkappingbouw een op maat gemaakte schuur gebouwd die aan alle eisen van de bewoners voldoet. Belangrijke kenmerken van het project zijn onder andere:

  1. Fundering van beton:
    Voor maximale stabiliteit en duurzaamheid is de schuur gebouwd op een stevige betonnen fundering.
  2. Vochtwerend en hoogwaardige afwerking:
    Er is gewerkt met vochtwerende folie en gewerkt met het bijzondere hout van Thermino Exterion Vuren Zweeds Rabat: Om vochtproblemen te voorkomen, is vochtwerende folie tussen de muren aangebracht. De buitenkant van de schuur is dichtgezet met hoogwaardig Thermino Exterion Vuren Zweeds rabat, een gerookt hout dat vochtbestendig is en niet zal rotten, zelfs zonder verdere behandeling.
  3. Rolstoelvriendelijke schuur
    Een dubbele deur is op maat geïnstalleerd, speciaal om de schuur gemakkelijk toegankelijk te maken voor de scootmobiel. Dit maakt het eenvoudig voor de bewoners om de schuur in te rijden en te draaien.

Het project van de rolstoelvriendelijke schuur op maat toont de expertise en toewijding van T&T Overkappingbouw in het realiseren van op maat gemaakte bouwwerken die voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Dankzij het zorgvuldige ontwerp en hoogwaardige materialen kunnen de bewoners nu genieten van een duurzame en toegankelijke schuur die perfect aansluit bij hun levensstijl en behoeften.

Interesse in een op maat gemaakte Rolstoelvriendelijke schuur?

Heeft u ook specifieke wensen voor een schuur op maat? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het realiseren van uw droomproject.