Tuinhuis op maat met houtlook tegels

T&T Sierbestrating

Tuinhuis op maat met houtlook tegels

T&T Overkappingbouw heeft in Heemstede een prachtig tuinhuis op maat gemaakt met houtlook tegels. Aan het tuinhuis is een schuur gemaakt. Dit tuinhuis op maat is uitgerust met een schuif pui van glas die volledig open kan worden gezet. Wat fraai is dat wij keramische tegels hebben gelegd en afgevoegd in een houtlook patroon, wat een ontzettend chique uitstraling geeft omdat de keramische tegels naar binnen zijn door gelegd in het tuinhuis.

Tijdens de bouw van het tuinhuis met schuur, is rekening gehouden met de benodigde voorbereidingen. Een uitstekende fundering, aansluiting voor stopcontacten, wandverlichting en een tv aansluiting. Zowel het tuinhuis alsmede de schuur die aan het tuinhuis is gemaakt, zijn volledig geïsoleerd aan de binnenkant. Door de isolerende waarde kunnen de bewoners ook in de herfst en winterperiode gebruik maken van hun tuinhuis en wordt het in de schuur nooit te warm of te koud.

De glazen schuifpui kan volledig open worden gezet, waardoor je tijdens warme dagen een gezellige tuinoverkapping creëert. De buitenverlichting geeft een sfeervolle uitstraling en verlicht tevens een deel van de tuin.

De bewoners kunnen aan de slag met het inrichten van hun tuinhuis. Er zijn plannen gemaakt voor een open haard en een loungeset. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse om een tuinhuis op maat met schuur te maken door T&T Overkappingbouw? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.