Tuinschuur op maat Nieuw-Vennep

T&T Sierbestrating

Tuinschuur op maat Nieuw-Vennep

T&T Overkappingbouw heeft in Nieuw-Vennep een tuinschuur op maat gemaakt. Wij hebben met ons tekenprogramma de schuur 3d getekend en met de bewoners overlegd over de indeling en materialen.

Tijdens de bouw van de tuinschuur op maat is rekening gehouden met de benodigde voorbereidingen. Een uitstekende fundering, aansluiting voor stopcontacten, plafondverlichting en isolatie materiaal aan de binnenkant. Door de isolerende waarde heeft de schuur altijd een aangename temperatuur.

Het dak is voorzien van bitumen en heeft een uitstekende afwatering. De schuurdeuren zijn tevens op maat gemaakt en er is aan de tuinkant gekozen voor glas.

De bewoners hebben een prachtig tuinhuis op maat. En kunnen hun elektrische fietsen in de berging opladen, een koelkast aansluiten en eenvoudig via de achterkant de schuur inrijden. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse om een schuur op maat te laten ontwerpen en bouwen door T&T Overkappingbouw? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.