Overkapping met schuur

T&T Sierbestrating

Overkapping met schuur

T&T Overkappingbouw heeft in Overveen een overkapping met schuur op maat gemaakt.

De wens van de bewoners was om de overkapping over de volle breedte van de tuin te maken. Wij hebben met ons tekenprogramma de overkapping met schuur in 3d getekend en met de bewoners meegedacht in de indeling. De schuur die er stond hebben wij afgebroken, daar viel niets meer van te maken. En soms is het ook gewoon het beste om eerst alles af te breken, om vervolgens een compleet nieuwe overkapping en schuur in de tuin neer te zetten.

Het dak van bitumen is volledig doorgetrokken over de schuur en overkapping, wat zorgt voor één strak geheel. De fundering heeft speciale bevestigingen, waar de draagbalken op zijn bevestigd. We hebben de schuur en de overkapping afgewerkt met Zweeds rabat delen voor een strak eindresultaat.

Om sfeer te brengen hebben de bewoners gekozen voor een gezellige combinatie grote betontegels, samen met een patroon verband van klinkers.

We hebben gezorgd voor een aansluiting van stopcontacten, altijd handig voor bijvoorbeeld het opladen van elektrische fietsen onder de overkapping. Tegenwoordig zijn voldoende stroompunten in de tuin geen overbodige luxe. Het eindresultaat is prachtig en voor de bewoners met kinderen ideaal. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.

Heeft u interesse om een overkapping met schuur op maat te laten ontwerpen en bouwen door T&T Overkappingbouw? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.